Cautare

1901 de rezultate pentru "comuna scorteni" (3.03 secunde)
"Nu poti sa stii dintr-un fotoliu de la Bucuresti ce se intampla in o comuna" "Am discutat in principiu proiectele de infrastructura si de alta natura pe care judetele componente ale euroregiunii 2SE, respectiv, Constanta, Braila, Constanta, Buzau, Vrancea si Tulcea le vor accesa incepand cu 1 ianuarie 2007 din fondurile structurale europene.
Alianta PNL-PD a castigat alegerile pentru desemnarea unui nou primar in comuna doljeana Barca, insa conducerea organizatiei judetene a PSD sustine ca scrutinul electoral, care a avut loc duminica, a fost fraudat.
Numai in comuna Carna, peste 600 de propietari asteapta ca statul sa le dea o suma de bani cu care sa poata cumpara grane.
Autonomie - la Caracal Pe de alta parte, presedintele Basescu a declarat la Targu Mures ca la Odorheiu Secuiesc va fi tot atata autonomie ca si la Caracal, ca intr-o comuna din Dobrogea sau in orice comuna din Mures, Harghita sau Covasna, pentru ca nu se poate face abstractie de Constitutia Romaniei.
Marcela Sighinas a tinut sa sublinieze ca, dintre cele 43 de comune care au primit finantare pentru ceea ce inseamna parte tehnica a unor proiecte, 10 au primari de la PNL, 10 de la PD, 14 de la PSD, 8 de la PC si o comuna are primar independent.
Pana in prezent, doua consilii locale, din comuna harghiteana Ciumani si din comuna covasneana Ghid-falau, au decis sa organizeze referendum avand ca tema autonomia teritoriala a ¥inutului Secuiesc.
In plus, conservatorul a recunoscut istoria comuna cu PSD si faptul ca aceste doua partide au destul de multe puncte de vedere comune. ... Si fata de PSD avem acelasi punct de vedere pentru avem o istorie comuna.
In lunile septembrie si octombrie ale acestui an, catre bugetul Consiliului Local Poiana Mare au sosit prin hotarare de guvern aproape 4,5 miliarde de lei vechi pentru reparatii si consolidari la doua scoli generale si liceul din comuna.
Impreuna cu sotia sa, Varujan Vosganian mai detine un imobil in Bucuresti, o casa mostenita de la parinti in satul Cotofenesti, un teren forestier in comuna Voluntari in valoare de 17.500 de euro si un autoturism Renault Laguna achizitionat in 1999.
Alt pesedist, Claudiu Iulian Manda, detine un teren intravilan si o casa de vacanta in comuna Varvoru de Jos, impreuna cu colegul de parlament Valeriu Zgonea, un apartament si actiuni la doua societati comerciale.
Becalistii din judetul nostru inca nu au reusit sa primeasca aprobare pentru ca echipa Steaua Cosmesti, inscrisa in Divizia Onoare, sa joace pe terenul de fotbal din comuna galateana Cosmesti. ... Pesedistii care conduc comuna refuza sa ne lase sa jucam pe terenul din localitate.
Informarea a ajuns deja la Birourile Permanente, care vor convoca luni o sedinta comuna a celor doua Camere.
In comuna Valea Crisului, din cele 1.219 persoane cu drept de vot 82% au votat, iar 99% au spus DA autonomiei, patru au votat impotriva, iar sase voturi au fost anulate.
Un alt caz reclamat de PSD este cel al construirii unei sali de sport omologate pentru jocurile olimpice in comuna Tepu.
In caz contrar, sedinta comuna va avea loc miercuri dimineata.
Primarul Constantin Vasile a declarat ca activitatea tabacariei pune in pericol vietile oamenilor din comuna.
Consiliul Local din comuna galateana Cosmesti trebuie sa dea socoteala in fata judecatorilor de la Tribunalul Galati pentru modul in care a adoptat o hotarire prin care s-a aprobat incetarea de drept a mandatului unui ales local.
Surpriza intalnirii cu presa a constituit-o insa prezentarea celor patru consilieri locali si a viceprimarului din comuna Gradina proaspat membri PLD. ... "Erau oameni pe care oricum i-am exclus sau urma sa-i excludem, din cauza imaginii foarte proaste pe care o aveau in comuna.
Reconstituirea dreptului de proprietate la nivel de comuna este o operatiune greoaie, avand in vedere hartile cadastrale facute ferfenita, transmise cu proces-verbal catre comuna Talpas, desprinsa in urma cu cativa ani din Farcas.
Manea crede ca o strategie comuna PNL- PD pentru detronarea lui Mazare ar putea avea sanse de reusita, daca democratii constanteni vor sti sa-si tina cuvantul. ... Putem face o strategie comuna pentru castigarea alegerilor, important este sa ne tinem cuvantul macar pe plan local", ne-a declarat Manea.
google-analytics.com